Over Ons

Hoe wij het zien.

 

Onze missie

Onze missie is om de band tussen huisdieren en hun eigenaren te versterken door hoogwaardige, liefdevol geselecteerde dierenproducten aan te bieden. Tegelijkertijd willen we bijdragen aan het welzijn van dakloze dieren in Genk. Door bewuste consumenten te voorzien van de beste producten voor hun huisdieren, willen we een liefdevolle omgeving creëren waarin alle dieren kunnen genieten.

Onze visie

Onze visie is om een positieve impact te hebben op de gemeenschap en het welzijn van dieren. Onze pop-up zal fungeren als een centrum voor dierenliefhebbers, waar ze niet alleen geweldige producten vinden, maar ook de gelegenheid om betrokken te raken bij lokale inspanningen voor dierenwelzijn. Met de steun van onze klanten hopen we bij te dragen aan een meer liefdevolle en zorgzame gemeenschap voor huisdieren in Limburg.

Onze belofte

Kwaliteit: Wij selecteren enkel producten van de hoogste kwaliteit. Elk item in onze winkel is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan strenge normen van duurzaamheid en veiligheid, omdat jouw huisdieren alleen het allerbeste verdienen.

Advies: Ons team van dierenliefhebbers staat klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies. Om dit mogelijk te maken, hebben wij de tijd genomen om een cursus over de inhoud van onze producten te volgen. Of het nu gaat om voeding, verzorging of speelgoed, wij delen graag onze kennis om jou te helpen de beste keuzes te maken voor jouw huisdier.

Klantenservice: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Onze klantenservice is snel, vriendelijk en altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen op te lossen. Bij Pet-Up ben je niet slechts een klant; je bent een gewaardeerd lid van onze dierenliefhebbende gemeenschap.

In het kort.

Bij Pet-Up geloven we in de kracht van liefde en zorg voor onze harige vrienden.

Als vijf enthousiaste studenten van de richting KMO & Ondernemen aan hogeschool UCLL in Diepenbeek, hebben we ons hart verpand aan de wereld van dierenwelzijn.

Onze missie? Kwaliteitsvolle dierenproducten aanbieden die niet alleen jullie trouwe metgezellen verwennen, maar ook een steentje bijdragen aan het grotere geheel.

BNI Foundation

Bij Pet-Up geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van positieve verandering. Daarom zijn we trots om een deel van onze winst te schenken aan de BNI Foundation. Deze organisatie staat symbool voor hoop, gemeenschap en de belofte van een betere toekomst.

De BNI Foundation is toegewijd aan het ondersteunen van educatieve initiatieven over de hele wereld. Door middel van beurzen, programma’s en andere onderwijsgerichte projecten streven ze ernaar om levens te veranderen en gemeenschappen te versterken. Wanneer je bij Pet-Up winkelt, draag je direct bij aan deze waardevolle missie.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

SNUFFLE Dog World

Snuffle Dog World onderscheidt zich door een uniek en uitgebreid assortiment voor jouw viervoeter. Hun originele aanbod zorgt ervoor dat elke hond iets vindt dat perfect past bij zijn behoeften en persoonlijkheid.

Pebbels Hondenvoer

Als u kiest voor Pebbels hondenvoer dan kiest u voor Naturis. Pebbels verkoopt o.a. brokken, vers vlees, zalm olie, en gezonde snacks. 

TRUDO'S Pet Products

Trudo‘s Pet Products is importeur / groothandel voor België en Nederland van dierenvoeding en accesoires voor honden, katten en knaagdieren.

Gesponsord door

Smeets Laswerken

Ijzer sterk, de beste in:
Laswerken – Bouwprojecten – Balustrades – Luiers – Poorten – Hekwerk